Barion Pixel
Elfogadod a cookie-kat? Ígérjük, nincs benne csokoládé és nem hízlalnak!!  winkKattints a "Kérem a sütiket" gombra! 
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Nem értékelt

Mantaro forrócsokoládé elkészítési útmutató

0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Mantaro Forrócsoki Elkészítési Útmutató – Pultos Segédanyag

Ez a laminált útmutató kifejezetten a Mantaro forrócsoki elkészítéséhez készült, hogy a pultban dolgozó kollégák mindig gyorsan és magabiztosan tudják elkészíteni a tökéletes italt – akár gőzkarral, akár mikróban. Az egyértelmű, lépésről lépésre bemutatott ábrák segítségével bárki könnyedén követheti a folyamatot.


Elkészítés gőzkarral:

  1. Öntsd a megfelelő mennyiségű Mantaro forrócsoki port a tejhez.

  2. Keverd el alaposan, hogy csomómentes legyen.

  3. Habosítsd fel gőzkarral, amíg selymes, krémes állagot nem kapsz.

  4. Összeállítás: öntsd csészébe, és már szervírozhatod is a vendégnek.

Elkészítés mikróban:

  1. Öntsd a port a bögre aljába.

  2. Melegítsd fel a tejet a mikróban kb. 40 másodpercig.

  3. Keverd össze a forró tejjel, hogy sima állagot kapj.

  4. Melegítsd tovább még kb. 40 másodpercig, hogy igazán krémes legyen.

  5. Összeállítás: szervírozd a kész forrócsokit a vendégnek.


Az útmutató célja, hogy minden vendég ugyanolyan gazdag ízű, selymes textúrájú Mantaro forrócsokit kapjon – bármelyik munkatárs készíti el. A laminált kivitelnek köszönhetően könnyen tisztítható, strapabíró, és mindig kéznél van a pultban.

A végeredmény: egy intenzív, krémes és élvezetes forró ital, amely a Mantaro forrócsoki minőségének köszönhetően minden vendéget elégedetté tesz.

A laminált elkészítési útmutatót igény szerint ingyenesen biztosítjuk rendelésed mellé.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére