Barion Pixel
Elfogadod a cookie-kat? Ígérjük, nincs benne csokoládé és nem hízlalnak!!  winkKattints a "Kérem a sütiket" gombra! 
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Nem értékelt

Antico Eremo forrócsokoládé elkészítési útmutató

990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Antico Eremo Forrócsoki Elkészítési Útmutató – Pultos Segédanyag

Ez a laminált útmutató kifejezetten az Antico Eremo forrócsoki elkészítéséhez készült, hogy a pultban dolgozó kollégák mindig gyorsan és magabiztosan tudják elkészíteni a tökéletes italt – akár gőzkarral, akár mikróban. A lapon minden lépés egyértelműen, ikonokkal van bemutatva, így egy pillantás is elég az eligazodáshoz.


Elkészítés gőzkarral:

  1. Öntsd a megfelelő mennyiségű Antico Eremo forrócsoki port a tejhez.

  2. Keverd el alaposan, hogy csomómentes legyen.

  3. Habosítsd fel gőzkarral, amíg selymes, krémes állagot nem kapsz.

  4. Összeállítás: öntsd csészébe, és már szervírozhatod is a vendégnek.

Elkészítés mikróban:

  1. Öntsd a port a bögre aljába.

  2. Melegítsd fel a tejet a mikróban kb. 40 másodpercig.

  3. Keverd össze a forró tejjel.

  4. Melegítsd tovább még kb. 40 másodpercig, hogy tökéletesen krémes legyen.

  5. Összeállítás: szervírozd a kész forrócsokit a vendégnek.


Az útmutató célja, hogy minden vendég ugyanolyan gazdag ízű, selymes textúrájú Antico Eremo forrócsokit kapjon – függetlenül attól, ki áll éppen a pultban. A laminált kivitelnek köszönhetően könnyen tisztítható, strapabíró, és mindig kéznél van, ha szükség van rá.

A végeredmény: egy intenzív, krémes és különleges élményt nyújtó forró ital, amely az Antico Eremo minőségének köszönhetően minden vendéget lenyűgöz.

A laminált elkészítési útmutatót igény szerint ingyenesen biztosítjuk rendelésed mellé.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére