Leírás és Paraméterek
EGY CSIPETNYI TENGERPART A KOKTÉLOS POHARADBAN...
A kókuszt helyesen kókuszdiónak nevezik, különlegességét pedig több dolognak is köszönheti. Kezdjük talán a sort különleges barna külsőjével. Szinte hihetetlennek tűnik, hogy a kemény külső alatt ennyire finom ízeket fedezhetünk fel. Persze, ha eljutunk odáig, hogy a diót a megfelelő technikával feltörjük. Ám ha már hozzáférhettünk a kókuszdió fehér húsához, akkor igazán egzotikus ízélményben lesz részünk. A kókusz szirup az egyik legtöbbet használt koktélszirup, mivel pl. az egyik legismertebb koktél a Pina Colada fő alapanyaga is. Emellett ajánljuk egy finom kókuszos lattehoz, vagy egy forró kókuszos italhoz, esetleg egy jeges kókusztejes nyári frissítőhöz.
Összetevők: fruktóz-glükóz szirup, víz, aromák, színezék: E 171, tartósítószer: kén-dioxid.