Barion Pixel
Oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében! Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható!

Hűségpont rendszer

Hűségpont rendszer

Regisztálj be és légy Ízesmix Home tag! 

A hűségpont rendszert kifejezetten magánszemélyeknek hoztuk létre, akik otthoni felhasználásra rendelik termékeinket. Ízesmix Home tagként elsőként értesülhetsz akcióinkról és ajánlatainkról, valamint gyűjtheted és levásárolhatod hűségpontjaidat.

Teremts otthon is kávéházi élményt!

 

Amennyiben vendéglátóhelyre szeretnél rendelni, regisztrálj Ízesmix HoReCa tagnak itt: https://www.izesmix.hu/vendeglato-helyeknek

Mi az az Ízesmix Home hűségpont?

Egy jutalmazási rendszer a webáruházunkban leadott rendelések esetén, melyet a visszatérő, regisztrált vásárlóink számára fejlesztettünk ki. 

Minden vásárlás után automatikusan hűségpontokat kapsz, melyeket egy virtuális számlán gyűjtesz. Ezeket a pontokat később bármikor levásárolhatod.

A hűségpont értékének megállapítása

Minden teljes árú termék értéke utána 100 forintonként 5 hűségpontot ír jóvá a rendszer.

Például ha 10.000,- Ft értékben vásárolsz, a virtuális számlád 500 hűségponttal gyarapodik.
1 hűségpont 1,- Ft értékben használható fel az elkövetkezendő vásárlások alkalmával. Így az 500 hűségpont 500 Ft-ot jelent a következő vásárlásnál.

*A szállítási díj és az utánvételi díj után nem jár pont.

A hűségpontok jóváírása

A pontok minden esetben akkor kerülnek jóváírásra, amikor a rendelés „Teljesítve" státuszba kerül, tehát a csomag elindult feléd. Abban az esetben, ha rendelés módosításra vagy törlésre kerül, a pontok jóváírása változhat.

A hűségpont egyenlegének ellenőrzése

Bejelentkezés után bármikor megtekintheted a virtuális egyenleged a Fiókodban. A rendelkezésre álló pontok összegét, illetve a pontok érvényességi idejét is a fiókodban találod.

 

A hűségpontok gyűjtése, felhasználhatósága

A hűségpontok mennyiségét tekintve nincs semmilyen korlát, bármennyit felhalmozhatsz belőlük. Az összegyűjtött hűségpontokat 90 napig tudod felhasználni, utána törlődnek a rendszerből. 

 

A hűségpontok beváltása

1 hűségpont 1,- Ft értékben használható fel. Pozitív hűségpontegyenleg esetén a vásárlás végén a „Fizetési mód" megadásakor választható ki a felhasználni kívánt hűségpontok mértéke az adott vásárláshoz. A rendelés jóváhagyását követően a felhasznált hűségpontok levonásra kerülnek virtuális számlád egyenlegéből. Ha egy vásárlás alkalmával pénzzel és hűségponttal is fizetsz, a pénzzel fizetett rész után kapsz hűségpontokat. Például ha a vásárlás értéke 10.000 Ft és ebből 500 Ft-ot ponttal fizetsz, akkor a maradék 9.500 Ft után 475 hűségpont kerül jóváírásra a számládon.

 

A hűségpontgyűjtő rendszer felhasználásának feltételei

• A hűségpontok gyűjtéséhez regisztrált felhasználónak kell lenned.
• A hűségpontok kizárólag online vásárláskor gyűlnek és online lehet felhasználni őket.
• A hűségpontok nem visszatéríthetőek.
• A hűségpontok nem ruházhatók át másra.
• A hűségpontok adott regisztráción belül más címre szállítással is felhasználhatóak.
• A hűségpontok semmilyen körülmények között nem válthatóak készpénzre.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Az oldal tetejére