Oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében! Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható!
Menü

Forrócsoki a depresszió ellen

Forrócsoki a depresszió ellen

Az emberek már több száz éve felismerték a forró csokoládénak tulajdonított kellemes mellékhatásokat.

Európában először a kakaó vált ismertté, majd az újabb kísérletezések vezettek a finom forró csokoládé elterjedéséhez.

A forró csoki alapanyaga a közkedvelt, jó minőségű és magas kakaótartalmú csokoládé. Ahogy magának a csokoládénak, úgy a folyékony csokinak is a kiváló minőség az egyik alappillére.

Tudtad, hogy a forró csoki nem csak finom, de felveszi a harcot a depresszió, a szorongás és a stressz ellen is? Mindemellett a agyra is pozitív hatása van. nergiát fokozza a koffein, és  a forró csoki pihentet is, mivel triptofánt is tartalmaz.

A forrócsoki endorfint szabadít fel, ami javítja a hangulatot, de nyugtat is a triptofánt tartalma miatt.

Az őszi-téli időszak leghasznosabb itala a forrócsoki, fogyaszd bátran! :)

Ha bűntudat nélkül szeretnél forrócsokizni, válaszd a Diabettót, a cukormentes forrócsokit, melyet fehér és tejcsoki változatban is megtalálsz weboldalunkon. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés