Monin Makadámia dió Szirup 0,7 l
Elérhetőség: | Raktáron |
Cikkszám: | Monin1326 |
|
Leírás és Paraméterek
Nem véletlen, hogy a Monin Macadamia dió szirup Olivér Monin személyes kedvence is lett az évek során - azért alkotta meg, hogy kielégítse a fogyasztók krémes, mégis pörkölt csonthéjasok iránti igényét.
Eredete:
A macadamia dió Ausztráliából származik, névadója egy tudós, Dr. John McAdam, aki először írta le ezt a gyümölcsöt. A macadamia dió további elnevezései között szerepel a „Királyföld diója”, „Bokor dió” és a „Diók királya is”. Természetesen az ausztrál őslakosok már jóval azelőtt felfedezték a macadamia dió selymes ízét, hogy az Európaiak letelepedtek volna.
A macadamia dió „azaz a diók diója” rendkívül széles körben felhasználható, legyen szó pudingokról, krémekről, süteményekről, kekszekről vagy savanykásabb ételekről. Kiválóan kombinálható csokoládéval is.
Szín:
Borostyán.
Ízvilág:
Hosszantartó pörkölt dió illat és íz, francia pralinés utóíz.
Felhasználási ötletek:
A Monin Macadamia dió szirup kiválóan kombinálható más csokoládés szirupokkal. Készíts diós lattekat és más kávékülönlegességeket, krémes desszertitalokat és selymes shakeket a Monin Macadamia dió sziruppal.