Leírás és Paraméterek
Az M Matcha Prémium friss, első tavaszi szüretelésű és a cserje tetején lévő levelekből készül, zamatos ízvilággal, ragyogó zöld színnel.
Krémességét latte formájában élvezhetjük igazán, a vele készült latték édesebbek, lágyabbak és zöldebbek mint amik a másod vagy harmad szüretelésű matcha porokból készültek.
Az M Matcha Prémium a legjobb belépő a matcha világába. Tökéletes azok számára akik először kísérleteznek ezzel a különlegességgel és szeretnék felfedezni finom ízét és jótékony hatásait.
Recept tipp:
Matcha jégkrém házilag
Hozzávalók 4 adaghoz:
-1 ek matcha tea por
-2 dl kókusztej
-1 ek méz
-1 ek útifű maghéj
Elkészítés:
-A kókusztejbe szórjuk bele az útifű maghéjat, a matcha teaport, a mézet és mixereljük össze.
Várjuk meg, míg az útifű maghéja besűríti a masszát.
-Ha kellően krémes lett, akkor rakjuk jégkrém formákba, pár órára tegyük a fagyasztóba.
-Ha teljesen megfagyott, tartsuk egy kis folyó meleg víz alá a jégkrém tartót, így könnyen ki tudjuk venni a jégkrémet
Ha változatos ízeket szeretnénk, adhatunk hozzá bármilyen szirupot is