Leírás és Paraméterek
EGY CSIPETNYI TENGERPART A KOKTÉLOS POHARADBAN...
A kókuszt helyesen kókuszdiónak nevezik, különlegességét pedig több dolognak is köszönheti. Kezdjük talán a sort különleges barna külsőjével. Szinte hihetetlennek tűnik, hogy a kemény külső alatt ennyire finom ízeket fedezhetünk fel. Persze, ha eljutunk odáig, hogy a diót a megfelelő technikával feltörjük. Ám ha már hozzáférhettünk a kókuszdió fehér húsához, akkor igazán egzotikus ízélményben lesz részünk. A kókusz szirup az egyik legtöbbet használt koktélszirup, mivel pl. az egyik legismertebb koktél a Pina Colada fő alapanyaga is. Emellett ajánljuk egy finom kókuszos lattehoz, vagy egy forró kókuszos italhoz, esetleg egy jeges kókusztejes nyári frissítőhöz.
Kókusz Zero szirup
(cukormentes, édesítőszerekkel)
TÁPÉRTÉK/NUTRITION INFORMATION
100 ml termékben: energia/energy 2,9 kJ / 0,7 kcal zsír/fat 0,0 g amelyből telített zsírsavak/
saturated fatty acids 0,0 g
szénhidrát/carbohydrate 0,0 g
ebből cukrok/sugar 0,0 g
rost/fiber 0,0 g
protein/fehérje 0,0 g
salt/só 0,03 g
A tápértékek számolt adatok.
Felhasznalasi javaslat: A termék professzionális és otthoni felhasználásra ajánlott elsősorbankoktélok és limonádék készítéséhez. Használat előtt felrázandó! Ajánlott hígítás: 1:8 Tárolás: Fénytől és hőtől védett, száraz és hűvös helyen tárolandó 5-25 C° közötti hőmérsékleten.Felbontás után 6 hétig fogyasztható!
Összetevők: víz, édesítőszerek: stevia, szukralóz, természetes sűrítőanyag: xantán g., aroma, étkezési sav: citromsav, természetes színezék: lutein, karminvörös, tartósítószer: Ka. Szorbát,Na. benzoát.
Coconut Zero Syrup
(zero sugar, with sweeteners)
Directions of use: The product is recommended for making cocktails and lemonades at professional or home use level.
Storage: To be stored in a clean, dry and cool place (5-25 C°). To be consumed within 6 weeks after opening. Shake before use! Recommended dilution 1:8
Ingredients: water, sweetener: stevia, sucralose, thickener: xanthan g., flavour, citric acid, colouring: lutein, carmine red, preservative: K. Sorbate, Na. benzoate.